Χριστουγεννιάτικες Κάρτες με μουσικό CD

Στείλτε μελωδικές ευχές στους πελάτες σας με διάρκεια στο χρόνο.
Κάντε ένα δώρο που θα το θυμούνται και θα το συζητάνε όλοι!!!

Χριστουγεννιάτικες Κάρτες με μουσικό CD
Χριστουγεννιάτικη Κάρτα με μουσικό CD

Φέτος τα Χριστούγεννα οι ευχές σας είναι Μελωδικές, Πρωτότυπες και με Διάρκεια στο Χρόνο!

Στείλτε Χριστουγεννιάτικες κάρτες με μουσικό CD, από την Ελληνική Λαογραφική Ιστόρηση. Ο πιο οικονομικός και πρωτότυπος τρόπος να διατηρηθούν οι ευχές σας στο χρόνο. Δώστε στον πελάτη σας το δικό σας στίγμα και προωθήστε με εντυπωσιακό τρόπο το μήνυμα σας.

Στέλνοντας μια κάρτα, μαζί με τις ευχές σας, δίνεται και δώρο ένα μουσικό CD με τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ένα δώρο που μένει, προς το πιο σημαντικό κεφάλαιο της επιχείρησής σας, τους πελάτες σας.

Στείλτε τις ευχές σας με μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα από την Ελληνική Λαογραφική Ιστόρηση, και αφήστε στους πελάτες σας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επιλέξτε την κάρτα που σας αρέσει περισσότερο, και ζητήστε μας να τυπώσουμε την προσωπική σας ευχή, μαζί με την επωνυμία και τη διεύθυνση της επιχείρησής σας.

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες της Ελληνικής Λαογραφικής Ιστόρησης, σας δίνουν τη δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας με τους πελάτες σας.

Στείλτε κάρτες πολυτελείας με την επωνυμία και τη διεύθυνση της επιχείρησής σας, την ευχή σας κλπ.

Προσαρμόστε και παραγγείλετε τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες σας, εύκολα σε 3 βήματα, με την εφαρμογή EliCards της Ελληνικής λαογραφικής Ιστόρησης.