Ημερολόγιο με θέμα την Ευρωπαϊκή Ένωση

Η Ελληνική Λαογραφική Ιστόρηση ετοίμασε τη δική της πρόταση για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για διαφήμιση και προβολή.

Oι ευχές σας για την νέα χρονιά μπορούν να φτάσουν στους συνεργάτες ή πελάτες σας μέσω ενός πρωτότυπου και καλαίσθητου ημερολογίου με θέμα την Ευρωπαϊκή Ένωση, που διατίθεται σε έκδοση πολυτελείας και θα φέρει το σήμα - λογότυπο ή την επωνυμία σας.

H πρόταση αυτή αφορά την εκπαίδευση, οργανισμούς, συλλόγους, εκκλησίες, σωματεία και επιχειρήσεις που προβαίνουν στην έκδοση ημερολογίων για διαφημιστικούς και όχι μόνο λόγους. Mε πολύ μικρό κόστος έχετε την δυνατότητα διαφήμισης για όλο το χρόνο.

Η τιμή αγοράς των ημερολογίων είναι 1,98 € το τεμάχιο

Κάνετε αισθητή την πολιτιστική προσφορά και του δικού σας Λυκείου, Γυμνασίου, Δημοτικού, Συλλόγου εξοικονομώντας ταυτόχρονα ένα σημαντικό ποσό για το ταμείο σας !!!

Προβάλετε την επιχείρησή σας Φθηνότερα! Καλύτερα! και Γρηγορότερα! Μέσα από το νέο Ημερολόγιο της Ελληνικής Λαογραφικής Ιστόρησης και Ξεχωρίστε !!!


Κάντε τώρα και τη δική σας παραγγελία ώστε να σας παραδοθούν τα ημερολόγια έγκαιρα !!!


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Το νέο ημερολόγιο της Ελληνικής Λαογραφικής Ιστόρησης διατίθεται σε ειδική έκδοση πολυτελείας με την μακέτα του πολιτικού χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του γεωφυσικού στην πίσω πλευρά, διαστάσεων 30cmX40cm, τυπωμένο σε χαρτί velvet 300 gr/m² και επιστρωμένο με γυαλιστερό βερνίκι. Ο ημεροδείχτης με τους 12 μήνες είναι τυπωμένος στην κάτω δεξιά πλευρά του. Τα ημερολόγια παραδίδονται διάτρητα ώστε να είναι αναρτήσιμα.

Τη δημιουργία της δικής σας μακέτας επιμελείται το γραφιστικό τμήμα της εταιρείας μας χωρίς χρέωση - ΔΩΡΕΑΝ !!!.

Παρακαλούμε αποστείλετε το λογότυπο της εταιρίας σας, προκειμένου να γίνει προσαρμογή στο ημερολόγιο στο παρακάτω email: contact@christmas-cards.gr

ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ προσαρμογή εταιρικού σας λογοτύπου στο ημερολόγιο, εκτύπωση 4χρωμία, μεταφορά επί αντικαταβολή για τον νομό Θεσσαλονίκης.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑ μεταφορά επί αντικαταβολή (ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΝΟΜΩΝ & ΝΗΣΩΝ). Αποστολές βάρους έως 2 κιλών 7,5 €. Κάθε επιπλέον κιλό 1,25 €. Για παραδόσεις εκτός των ορίων των πόλεων ισχύουν ανάλογες χιλιομετρικές επιβαρύνσεις ανά περίπτωση.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Συμπληρώστε την φόρμα παραγγελίας και αποστείλετέ την

 Λεπτομέρειες Επικοινωνίας 

 Λεπτομέρειες Παραγγελίας 

 Λεπτομέρειες Μηνύματος